Activents

Christmas Escape

SAVING SANTA

Het verhaal

De vrouw van de kerstman vraagt jullie hulp!

Haar man hoorde gisteren een geluid uit de stallen komen. Hij is meteen gaan kijken wat dat lawaai te betekenen had. Na een uur was de kerstman nog niet terug en is de dapperste helper hem gaan zoeken. Hij vond een mysterieuze brief en sporen die duiden op een worsteling. In de brief staat: ”Als je kerst wilt redden daag ik je uit om mijn raadsels op te lossen en codes te kraken om de kerstman weer terug te vinden. Lukt dat niet dan zien jullie de kerstman nooit meer terug!”

Hoe werkt het?

Tijdens de Christmas Escape proberen jullie de ontvoerde kerstman te bevrijden. Jullie moeten naar aanwijzingen zoeken en verschillende raadsels oplossen om er achter te komen waar de kerst man zich bevind.

Het spel bevat een pakket met fysieke escape room raadsels en opdrachten maar ook toegang tot de GPS applicatie. Op de interactieve GPS applicatie worden locaties weergeven rondom je eigen huis. Ga naar buiten en zoek naar de informatie die je nodig hebt om binnen de raadsels op te kunnen lossen.

Leeftijd

12-99 jaar

Aantal spelers

1 tot 4 spelers

Speelduur

+/- 60 minuten

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit is het enige Escape spel van Nederland waarmee je ook naar buiten moet om informatie te bemachtigen.

Dat komt omdat er maar één oplossing is. Daarnaast kun je het spelmateriaal niet hergebruiken aangezien je dit ook moet vouwen, knippen, schrijven etc.

Dit spel is ook uitsluitend vanaf binnen te spelen. Je kunt met de inlog code van de GPS applicatie ook de informatie van onze website halen. Voor de beste beleving raden wij aan om het tijden droog weer te spelen zodat je de GPS applicatie kunt gebruiken.

Ja dat kan zeker! Dit spel is ook geschikt om kennis te maken met het concept ‘Escape room/spel’.