Activents

Gold Miner Challenge

Het verhaal

Tijdens de Gold Mine Challenge daag je  je familie, vrienden of collega’s uit om een leuk spel te doen terwijl je niet bij elkaar bent. Ga de strijd aan om zo veel mogelijk punten te verdienen door middel van vragen te beantwoorden of raadsels op te lossen en verzamel zoveel mogelijk grondstoffen om  te verzamelen. Maar let op kies tactisch want voor je het weet heeft een ander team of persoon al jou verzamelde grondstoffen weggekaapt wees er snel bij voordat het te laat is.

Hoe werkt het?

Strijd met z’n allen tegen elkaar vanuit jullie eigen woning het is de bedoeling dat de teams of personen op het zelfde tijdstip inloggen en gezamenlijk het spel te starten. de locatie worden rondom je woning of op de plek waar je je bevind weergegeven.  Het spel werkt geheel automatisch op de smartphone via de Activents app. Je kan de gold mine challenge spelen met teams het advies is om per smartphone met 3 personen te spelen als team.  Als individueel op je eigen telefoon spelen? Dat kan natuurlijk ook. Er zit geen limiet aan verbonden met hoeveel teams of personen je wilt spelen (zie prijs tabel).

Leeftijd

12-99 jaar

Aantal spelers

1 tot 3 spelers

Speelduur

+/- 90 minuten

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit is het enige Escape spel van Nederland waarmee je ook naar buiten moet om informatie te bemachtigen.

Dat komt omdat er maar één oplossing is. Daarnaast kun je het spelmateriaal niet hergebruiken aangezien je dit ook moet vouwen, knippen, schrijven etc.

Dit spel is ook uitsluitend vanaf binnen te spelen. Je kunt met de inlog code van de GPS applicatie ook de informatie van onze website halen. Voor de beste beleving raden wij aan om het tijden droog weer te spelen zodat je de GPS applicatie kunt gebruiken.

Ja dat kan zeker! Dit spel is ook geschikt om kennis te maken met het concept ‘Escape room/spel’.