Activents

Activiteiten

Activiteiten aanbod

Wij organiseren activiteiten voor bedrijfsuitjes, familiedagen,  en scholen. Dit zijn activiteiten zoals City games, Escape games, Quizzen en Teambuilding activiteiten.

Wij denken graag met jullie mee om jullie bijeenkomst te organiseren, ook kunnen wij een voorstel doen voor een geschikte vergaderlocatie en/of restaurant.

Voorbeeld programma:
11:00-13:00 Planaire bijeenkomst
13:00-14:00 Lunch
14:30-16:30 Activiteit
17:00-19:00 Diner

Naast onderstaande activiteiten verzorgen wij exclusieve evenementen voor bedrijven zoals oldtimerpuzzelritten, E-Choppers tochten tot zelfs het meerijden met een tank. Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Jullie evenement, onze uitdaging.

Ontvang geheel vrijblijvend uw offerte. Wij zijn bereikbaar via info@activents.nl.

SMARTPHONE CHALLENGE

Een competitief programma waarbij de deelnemers in teams tegen elkaar strijden om de meeste punten. Op de app op de smartphone van de teamcaptain worden verschillende GPS-locaties weergeven rondom in de omgeving. Op deze interactieve locaties verschijnt er een opdracht in de app. De opdrachten gaan zowel over algemene kennis, uitdagende hersenkrakers en eventueel over het bedrijf. Ook is hier belangrijke informatie te vinden om de opdrachten uit het klembord op te lossen. De spelbegeleider staat op een opdracht locatie waarbij de teams een fysieke samenwerkingsopdracht moeten volbrengen voor extra punten zoals bijvoorbeeld het hengelen van een geheime sleutel met een zelfgemaakte hengel. Het team dat de meeste punten heeft verdiend door zoveel mogelijk opdrachten te voltooien zal worden bekroond als winnaar.

Om de beleving te vergroten is het mogelijk om 10 tot 15 maatwerk vragen over het bedrijf/gezelschap aan de Smartphone Challenge toe te voegen.

Prijs: €28,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Minimaal 15 deelnemers
Duur van de activiteit is 2 uur.
Teams: 4 á 5 personen in één team.

*De Smartphone Challenge is ook eventueel te combineren met een E-choppers.

UNLOCK THE BOX

1: City Game Unlock The Box Amersfoort (editie)

De interactieve Escape room beleving voor in het centrum van Amersfoort

Elk team heeft een eigen houten koffer met daarin verschillende kleine kistjes die allemaal op slot zitten. In deze kistjes zit informatie om achter de geheime eindlocatie te komen en de cijfercode te kunnen kraken. Om de sloten van de kistjes te kunnen openen moeten er verschillende opdrachten en raadsels worden opgelost. Deze opdrachten worden weergegeven op verschillende GPS-locaties op de telefoon van de teamcaptain. De opdrachten verschillen van uitdagende hersenkrakers tot het ontdekken van het mooie centrum van Amersfoort. Het team dat de laatste kist als eerst weet te lokaliseren en de code te kraken zal de winnaar zijn van de activiteit.

Wil jij nóg meer beleving en exclusiviteit? Dan voegen wij 10-15 vragen over je bedrijf toe aan de Unlock The Box Amersfoort!

Prijs: €28,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Minimaal 15 deelnemers
Duur van de activiteit is 2 uur.
Teams: 4 á 5 personen in één team.

2: Unlock The Box Bosrijk

De interactieve Escaperoom beleving voor buiten. Elk team heeft een eigen kist met daarin verschillende kleine kistjes die allemaal op slot zitten. Om de sloten van de kist te kunnen openen moeten er verschillende opdrachten en raadsels worden opgelost. De opdrachten verschillen van uitdagende hersenkrakers tot spannende scheikundige proefjes. Tijdens deze opdrachten zal er een inlogcode voor de app te verdienen zijn waarin verschillende GPS-locaties worden weergegeven in of rondom het speelgebied. Op deze locaties zal er belangrijke informatie te vinden zijn om de volgende code te kunnen kraken. Het team dat de laatste opdracht als eerst weet op te lossen is de winnaar.

Prijs: €28,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Minimaal 15 deelnemers
Duur van de activiteit is 2 uur.
Teams: 4 á 5 personen in één team.
Duur: 2 uur.

Expeditie Teamgames

Tijdens de expeditie strijden de verschillende teams tegen elkaar door middel van uitdagende teamproeven. Elke proef vraagt om andere vaardighedenwaardoor elk teamlid zijn of haar kracht, kennis, behendigheid of creativiteit aanbod zullen komen. Elke ronde strijd je team tegen een ander team. Het team dat de meeste overwinningen weet te behalen zal worden bekroond als winnaar.

De expeditie onderdelen zoals:

  • Survival opdrachten: Primitief vuurmaken, waterzuiveren en orientatieloop.
  • Boogschieten: Schiet met pijl en boog op de targets.
  • Vlotvaren: Bouw met palen en touw een vlot en race tegen de andere teams.
  • Beachvolleybal: Speel tegen een ander team een wedstrijdje beachvolleybal.
  • Bouwopdrachten: Watergoot of Knikkerbaan race, Katapult bouwen.
  • Brainbrekerpuzzels: Los de verschillende puzzels het snelst op.
  • Teamgames: Jenga XL, Wandelende A, MegaBall, Riveroversteek.
  • Estafette race: Skippybuis race, Latlopen, touwtrekken etc.

*Aan de hand van de grote van de groep stellen wij graag de onderdelen voor jullie samen. Als er onderdelen zijn die jullie wel of niet willen doen dan horen wij dat natuurlijk graag.

Prijs: €35,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Vanaf 80 personen €30,00 excl. 21% Btw per persoon.
Minimaal 50 deelnemers
Duur van de activiteit is 2 tot 3 uur.

THE HUNT

The Hunt is gebaseerd op het verhaal van de strijd tussen een roofdier en de prooi. In dit geval zijn de deelnemers de prooi en de instructeurs de ‘Hunters’. De achtervolging wordt geopend op de deelnemers terwijl zij onderweg zoveel mogelijk punten moeten verdienen. De hunters gaan er voor zorgen dat de deelnemers zo’n min mogelijk punten kunnen verdienen.

Het Spel:
Na korte instructies gaan jullie op pad voor een uitdagende tocht. Elk team krijgt een klembord met instructies per opdracht. De locaties van de opdrachten worden weergegeven op de Activents Event app die moet worden geïnstalleerd op de telefoon van de teamcaptain. Doe zo veel mogelijk opdrachten binnen de tijd om de meeste punten te verdienen. Pas op voor de hunters! Zodra jullie op de foto gezet worden zal de app offline gaan en is het dus niet mogelijk om de punten te verdienen. Nadat de app weer geactiveerd is kunnen jullie weer verder.

Spel informatie

Prijs: €35,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.

Minimaal 50 deelnemers
Duur van de activiteit is 2 uur.
Teams: 4 á 5 personen in één team.

Bamboestieken - Teambuilding

Alle deelnemers werken met elkaar samen om met behulp van bamboestokken en elastiek een groot bouwwerk te creëren. De Teambuilding activiteit waarbij samenwerken en goede communicatie van groot belang is. Bouwen aan de toekomst.

Prijs: €25,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Minimaal 25 deelnemers
Duur van de activiteit is 1 tot 1,5 uur.

Escape Game

Elk team heeft een eigen houten escape kist met daarin verschillende kleine kistjes die allemaal op slot zitten. Om de sloten van de kist te kunnen openen moeten er verschillende opdrachten en raadsels worden opgelost. De opdrachten verschillen van uitdagende hersenkrakers tot spannende scheikundige proefjes. Het team dat de laatste opdracht als eerst weet op te lossen is de winnaar.

Prijs: €25,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Minimaal 15 deelnemers
Duur van de activiteit 1,5 uur
Teams: 4 á 5 personen in één team.
Duur: 1,5 uur.

Pubquiz

De Pubquiz is de ideale activiteit om de avond een stuk gezelliger te maken. De deelnemers strijden in meerdere teams in verschillende rondes tegen elkaar. Elke ronde heeft zijn eigen categorie waardoor de kennis van alle teamleden aanbod zullen komen. Wie heeft de meeste algemene kennis? Wie lijkt elke centimeter van de wereld te kennen en wie zingt alle liedjes mee?
Het team dat aan het eind van de avond de meeste punten heeft verdiend zal worden bekroond als winnaar.

We hebben ook een Ik Hou Van Holland Quiz variant.

Prijs: €25,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Minimaal 20 deelnemers
Duur van de activiteit 1,5 uur.

Kroongetuige

Een moorddiner gebaseerd op het programma Kroongetuige. Er is een moord gepleegd in een hotel. Het slachtoffer is de door iedereen geliefde directeur. De tragische dood van de directeur werpt vragen op bij zijn dochter en de omstanders. De kroongetuige heeft informatie in handen, maar alle informatie heeft een prijs… Tijdens deze dinnergame zullen de deelnemers in teams op zoek gaan naar de waarheid. Welk team lost het vraagstuk op? De teams zullen allemaal op zoek gaan naar de waarheid. Maar het is beter deze kennis te delen dan te verbergen… twee weten immers meer dan 1… of heb je een andere strategie voor ogen?

Spel informatie

We spelen deze dinnergame aaneengesloten tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht of voorafgaand aan uw diner. Uiteraard kunnen we dit spel ook zonder diner spelen, bijvoorbeeld tijdens de borrel.

Prijs: €25,00 per persoon excl. 21% Btw. persoon excl. Btw.
Minimaal 30 deelnemers
Duur van de activiteit 1,5 uur
Duur: 1,5 uur tot 2 uur.