Activents

Unieke locaties en Partners

Dierenpark Amersfoort

Wij werken nauw samen met de afdeling ‘Feesten en Vergaderen’ van het Dierenpark Amersfoort. Samen organiseren wij activiteiten en  evenementen voor o.a. bedrijven. Je kunt hier denken losse vergaderbreaks tot volledige Foodtruck festivals in het Dinobos met leuke activiteiten voor jong en oud. 

Nationaal Militair Museum

Wij werken al jaren samen met het Nationaal Militair Museum, zo verzorgen wij alle educatieve buiten activiteiten voor basisscholen en het voorgezet onderwijs. Deze activiteiten verschillen van Bootcamps met defensie thema tot teambuilding opdrachten waarbij de deelnemers moeten samen werken om bijvoorbeeld een katapult te bouwen van touw en palen. 

Naast de educatieve programma’s voor scholen werken wij ook samen met ‘NMM zakelijk’ waarbij wij mooie uitgebreide activiteiten verzorgen voor bedrijven. 

Ook voor de afdeling evenementen organiseert activents programma’s voor de museum bezoekers. 

Activents en De haalbare kaart

Voor de Teamtrainingen werkt Activents nauw samen met de De Haalbare Kaart.

Tijdens de teamtrainingen wordt het team letterlijk ‘in kaart’ gebracht en gaan we serieus aan de slag. We werken op de vloermat met ‘De Wereld van Verschil’ om te ontdekken wie we eigenlijk zijn en waarin we van elkaar verschillen of juist op elkaar lijken. We ontdekken waar en waarom we elkaar aanvullen of juist tegenwerken. Deze inzichten zorgen voor meer begrip voor elkaar en ze geven handvatten voor nieuwe en prettigere samenwerking waardoor het werken makkelijker en beter wordt. En dat op een wereldkaart met een schaal van 1 : 1!

 

Partners

Fletcher Hotel Amersfoort


Berghotel Amersfoort

Van der Valk Hotel Leusden

Bistro 't Kannetje

De Vier Broers

Zandfoort aan de Eem

Fort Events

ISVW

Partou

Ruby's Creations

Monshouwer Assurantiën

Vintage Road trips