Activents

Dierenpark Amersfoort

Onze activiteiten in het dierenpark Amersfoort!

dE SAMENWERKING

Al jaren realiseren wij in samenwerking met Dierenpark Amersfoort toffe activiteiten en evenementen voor o.a. bedrijven. Klein of groot, voor jong en oud, (bijna) alles is mogelijk! Denk aan kleinschalige vergaderbreaks tot volledige Foodtruck Festivals in het Dinobos met leuke activiteiten.

Naast ons eigen aanbod denken wij graag met je mee om een unieke activiteit te ontwikkelen, passend bij jouw bedrijf. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Dus ben jij op zoek naar een spannend uitje met unieke beleving op een fantastische locatie? Neem contact op via info@activents.nl Jouw event is onze uitdaging!

Activiteiten aanbod zakelijk

Zoo Game in het Dierenpark Amersfoort

Intense strijd, levendige interactie, intensieve samenwerking en oneindige kennis opdoen over alle dieren uit Dierenpark Amersfoort. Dat is de Zoo Game. Samen met je team neem je het op tegen collega’s. Wie verzamelt de meeste punten en kroont zichzelf tot de ultieme dierenkenner? 

Via de app leidt de teamcaptain zijn team naar verschillende soorten GPS-locaties. Eenmaal aangekomen op een locatie verschijnt er een opdracht op het scherm. Denk aan kennisvragen over dieren tot het oplossen van uitdagende hersenkrakers en puzzels. Ga jij samen met je team voor goud? Ga dan op zoek naar alle instructeurs, voer teamopdrachten uit en verdien extra punten! En dit wil je, want het team dat aan het eind van het spel de meeste punten heeft verzameld is de winnaar.

Een leuke en actieve dag vol hilariteit en strijd gegarandeerd!

Wil jij nóg meer beleving en exclusiviteit? Dan voegen wij 10-15 vragen over jouw bedrijf toe aan de Zoo Game!

Programma 2 uur
Prijs: € 30,00 Excl. Btw. per persoon

Unlock The Box – Outdoor Escape Room beleving door het hele dierenpark

Los met jouw team uitdagende hersenkrakers op, doe de meest spannende scheikundige proefjes en werk uiterst goed samen. Alleen zo kraak je alle codes en Unlock je The Box! Dé interactieve outdoor Escaperoom beleving op een fantastische locatie.

Ieder team krijgt een kist vol met verschillende kleine kistjes die allemaal op slot zitten. Deze codes moeten worden gekraakt door het uitvoeren en oplossen van opdrachten en raadsels. Verdien als eerst de inlogcode voor de app en unlock GPS-locaties door het hele dierenpark. Op deze locaties vind je belangrijke aanwijzingen voor het kraken van de volgende code. Het team dat de laatste opdracht als eerst oplost wint. Geen tijd te verliezen dus!

Nederlands weer in het vooruitzicht? Het spel kan ook binnen gespeeld worden.

Programma 2 uur
Prijs: € 30,00 Excl. Btw. per persoon

Bamboestieken in het Dierenpark

Maak met elkaar reusachtige dierentuin dieren van bamboe en elastieken. Dé teambuildingsactiviteit waarbij je niet ontkomt aan samenwerking en communicatie. Dus, welk dier maken jullie? Een gigantische olifant, een enorme walvis of toch een torenhoge giraffe? 100% plezier, creativiteit en teambuilding gegarandeerd!

Duur programma: 1 uur tot 1.5 uur.
Prijs: € 25,- excl. Btw per persoon

Offerte aanvraag formulier

Vraag nu een offerte aan.