Activents

Over Activents

Teamfoto

Waarom Activents?

Nadat het evenementenbureau opgeheven werd waar wij al jaren werkzaam waren hebben wij besloten om Activents op te richten en door te gaan met het werk wat wij het allerliefste doen. Het organiseren, ontwikkelen en begeleiden van evenementen en activiteiten in de wereld van de bedrijfsuitjes, teambuilding en schoolgroepen. Met onze ervaring en kennis in combinatie met ons mooie netwerk verzorgen wij het evenement naar wens. Jullie wens is onze uitdaging.

Enthousiasme, sfeergevoel, creativiteit, dynamiek en aandacht voor persoonlijk contact. Deze begrippen kenmerken Activents.

Activiteiten is beleving

Een activiteit is meer dan even bezig zijn met je collega’s. Onze instructeurs zorgen voor een unieke beleving tijdens de activiteiten en evenementen. 

De activiteit en de locatie bepaalt de sfeer van de dag. Al onze instructeurs worden opgeleid om de juiste beleving te kunnen verzorgen. Je ziet hier een foto van Tobin die een voorbeeld geeft als een echte militair.

”Vaak is een activiteit begeleiden net acteren” 

 

Ervaren team

Ons team heeft al jaren ervaring met het organiseren, ontwikkelen en het verzorgen van activiteiten en evenementen voor bedrijven.

Maatwerk voor beleving

Wij maken het liefst elke activiteit op maat voor het bedrijf. Bij onze interactieve GPS-activiteiten is het mogelijk om eigen vragen over het bedrijf toe te voegen. Ook kunnen wij volledige speciaal activiteit ontwikkelen voor het bedrijf.

Interactieve GPS Marketing

Onze GPS-activiteiten zijn ook inzetbaar als unieke marketingstool voor uw bedrijf. Een Quest voor uw klanten? Voor bijvoorbeeld werving of promotie. Of moet er een saaie vragenlijst worden ingevuld? Wij denken graag mee om dit op een creatieve innovatieve manier te doen.

Unieke partner locaties

Onze activiteiten zijn speciaal ontwikkeld op onze unieke locaties zoals het Nationaal Militair Museum of het Dierenpark Amersfoort.

Hoe gekker, hoe beter!

Benoem al jullie wensen. Hoe gekker het klinkt hoe leuker het evenement is om te organiseren. Wij zijn gewend om niet standaard te denken. Of het nu over het regelen van een helikopter gaat of over een Escape spel over heel Nederland. Het kan allemaal.

Teambuilding

Wij werken samen met geclassificeerde teamtrainers voor echte teambuilding activiteiten en workshops. Niet elke activiteit is geschikt als teambuilding.

Wat onze klanten zeggen op Google!

De smartphone challenge van Activents was een fantastische ervaring. De mogelijkheid om de vragen te personaliseren is een grote pre, dat samen de professionele organisatie en begeleiding heeft voor veel enthousiaste reacties gezorgd.
Jessica Bijlsma-Hatzmann
Tennet
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Voor de kerstdagen hebben wij het Escapespel besteld. Was super leuk om te doen! Het spel zag er heel verzorgd uit en de instructies waren ook duidelijk. Echt een aanrader!!
Ilona van de Weerd
Particulier
Activents is een fijn bedrijf met wie ik die diverse leuke activiteiten heb kunnen organiseren. Bastiaan is een creatieve geest die graag meedenkt met jou en je organisatie. Aan enthousiasme geen gebrek!
Toyah Boot
Nationaal Militair Museum
Ik ken Bastiaan Prijt al jaren. Activents levert betrouwbare en goede service op maat. Speelt volledig in op de wensen van de klant voor een concurrerende prijs. De activiteiten die georganiseerd kunnen worden zijn origineel en leuk. Er wordt snel gereageerd en duidelijk gecommuniceerd naar de klant.
Jeroen Monshouwer
Monshouwer Assurantien