Activents

Activents en het Nationaal Militair Museum

dE SAMENWERKING

Wij werken al jaren nauw samen met het Nationaal Militair Museum ter Soesterberg. Wij zijn verantwoordelijk voor de activiteiten voor alle bedrijfsuitjes en schoolgroepen maar ook verzorgen wij de activiteiten voor de museumbezoeker tijdens de vakanties.

Het activiteiten aanbod voor de zakelijke bijeenkomsten kun je hieronder vinden. Wij maken graag de activiteiten volledig op maat voor je bedrijf. Naast ons eigen aanbod denken wij graag met jullie bedrijf mee om een unieke beleving te verzorgen. Er is vaak meer mogelijk dan je misschien wel denkt.

In de vakanties ontwikkelen wij activiteiten met beleving voor de museum bezoeker.

Opzoek naar een spannend uitje op deze unieke locatie? Neem gerust contact met ons op via reserveringen@nmm.nl of info@activents.nl. Jullie evenement is onze uitdaging.

Activiteiten aanbod zakelijk

Smartphone Challenge NMM

Een competitief programma waarbij de deelnemers in teams tegen elkaar strijden om de meeste punten. Op de app op de smartphone van de teamcaptain worden verschillende GPS-locaties weergeven rondom het Nationaal Militair Museum. Op deze interactieve locaties verschijnt er een opdracht in de app. De opdrachten zijn vragen over de huidige locatie, krijgsmacht en vliegbasis Soesterberg maar hier is ook belangrijke informatie te vinden om de opdrachten uit het klembord op te lossen. Het team dat de meeste punten heeft verdiend door zoveel mogelijk opdrachten te voltooien zal de winnaar van de dag zijn.
Om de beleving te vergroten is het mogelijk om 10-15 maatwerk vragen over het bedrijf  aan de Smartphone Challenge toe te voegen. Ook is het mogelijk om onderweg fysieke teambuilding opdrachten aan het spel toe te voegen.

Duur programma 2 uur
Prijs: € 30,00 Excl. Btw. per persoon

The Hunt NMM

Tijdens De Hunt gaan de deelnemers de strijd zowel onderling met de andere teams aan als met de HUNTERS(instructeurs). Op de app op de smartphone van de teamcaptain worden verschillende GPS-locaties weergeven rondom het Nationaal Militair Museum. Op deze interactieve locaties verschijnt er een opdracht in de app. De opdrachten zijn vragen over de huidige locatie, krijgsmacht en vliegbasis Soesterberg maar hier is ook belangrijke informatie te vinden om de opdrachten uit het klembord op te lossen.  De Hunters jagen op alle teams om ervoor te zorgen dat de deelnemers geen punten kunnen verdienen. Zodra de Hunter een team weet te fotograferen zal de app offline gaan., dit maakt het onmogelijk  om punten te verdienen. Nadat de app weer is geactiveerd kunnen de teams verder met de strijd.

Duur programma 2 uur tot 3 uur
Prijs: € 35,00 Excl. Btw. per persoon

Interactieve Escape Game NMM

De interactieve Escaperoom beleving voor binnen en/of buiten het Nationaal Militair Museum. Elk team heeft een eigen legerkist met daarin verschillende kleine kistjes die allemaal op slot zitten. Om de sloten van de kist te kunnen openen moeten er verschillende opdrachten en raadsels worden opgelost die volledig in thema staan van de krijgsmacht. De opdrachten verschillen van uitdagende hersenkrakers tot spannende scheikundige proefjes. Tijdens deze opdrachten zal er een inlogcode voor de app te verdienen zijn waarin verschillende GPS-locaties worden weergegeven in of rondom het Nationaal Militair Museum. Op deze locaties zal er belangrijke informatie te vinden zijn om de volgende code te kunnen kraken. Het team dat de laatste opdracht als eerst weet op te lossen is de winnaar.

Buiten: App maakt gebruik van gps locaties rondom het NMM.
Binnen: App maakt geen gebruik van gps locaties, de deelnemers gaan zelf op zoek naar de benodigde informatie in het museum.

€ 30,00 Excl. Btw. per persoon

Bootcamp NMM

Tijdens het Bootcamp programma worden de deelnemers door de instructeur op een sportieve en militaristische wijze uitgedaagd. Tijdens de activiteit staat uithoudingsvermogen, kracht en teambuilding centraal.

Duur programma: 45 minuten of 90 minuten.
Prijs € 25,- excl. Btw per persoon

Bamboestieken NMM

Alle deelnemers werken met elkaar samen om met behulp van bamboestokken en elastiek een groot bouwwerk te creëren. De teambuilding activiteit waarbij samenwerken en goede communicatie van groot belang is.

Duur programma: 1 uur tot 1.5 uur.
Prijs: € 25,- excl. Btw per persoon

Wat doen we nog meer bij het NMM?

Vakantie programmeringen

Alle vakanties is er van alles te beleven in en rondom het museum

School groepen

Wij verzorgen educatie  buitenactiviteiten voor de scholen.

Offerte aanvraag formulier

Vraag nu een offerte aan.